Platformen for singler

Vi håber du er glad for at læse denne artikel.

Hvis du gerne vil mødes med andre singler og få nogle gode venner eller måske finde “Den eneste ene”, så har vi lavet en social platform til det formål. Velkommen til Single Relations

Alene juleaften og i julen, hvad gør jeg?

Alene i julen

Det kan føles hårdt

Når december er på vej, så vil folk normalt begynde at få juletravlt med hygge og spænding samt deres forventninger til jul. De vil ofte lave lister over gaver eller have mentale notater over hvilke gaver de skal give deres kære. De drømmer måske endda om, hvad de skal lave af mad til jul, hvor de skal fejre den, og hvem de skal invitere, og meget mere. Der er mange ting der går i gang omkring alle de traditioner vi har til jul. Men det kan være anderledes når man er alene.

 

For nogle er julen ikke den højtid, du tror den er. Det er ikke klingende klokker, latter fra en tæt skare af folk der hygger eller blinkede eventyr. For noge er det deres mest frygtede dag på året – en dag, hvor de tilbringer den alene, kun fyldt med den eneste længsel efter selskab og ingen gaver at bytte med. Alle håb bruges på at se til fra sidelinjen, se par der går på date eller familier der holder ferie, mens de bruger deres tid på at savne deres forældres hjemmebagte klejner, eller spændingen ved at pynte juletræet sammen med deres søskende eller ægtefæller.

 

Hvis du betragter dig som en af disse mennesker, ja, du er ikke alene. Nogle mennesker fejrer det også solo af den grund, at de bliver bombarderet med travle arbejdsplaner, studerer i en by væk fra deres familie eller bare ikke kunne komme tilbage til tiden til deres hjemland for at fejre jul med deres slægtninge.

 

Bare rolig

Men det behøver ikke lyde så dystert. Som det populære ordsprog siger, bare fordi du er alene i julen, betyder det ikke, at du skal være ensom. Her er det, de fleste måske ikke ved – selv med dig selv, kan du gøre din julefest glad. Der er mange sjove ting at lave, selvom du holder jul væk fra de nærmeste. Du behøver ikke de mest storslåede festligheder for at nyde juleferien – du bestemmer, hvordan du vil huske og værdsætte julen.

 

Tænk på det på denne måde: Til jul er du din egen julemand, og du har én eneste mission, der er at opfylde de ting du ønsker for dig selv. Nu lyder det ikke så slemt, ikke sandt? Kombiner disse ting med godt selskab, så ville alt være mere end perfekt.

 

Men hvad nu hvis det er muligt at tilbringe ferien med andre mennesker, der oplever det samme som dig?

 

Løsningen er her

Du skal ikke bekymre dig, Single Relations har udviklet en app og platform, der hovedsageligt har til formål at gøre folk som dig lykkeligere, og det gælder også i juletiden – “Vi mødes i julen grupper”, “Vi holder jul sammen gruppe” og “Vi holder juleaften sammen”. Med We Meet funktionen opretter folk landet over jule grupper, som har til formål at organisere og mødes omkring en hyggelig juleaften eller hyggelige aktiviter i juledagene. Enlige og singler i Danmark mødes på denne måde i julen. Du får stiftet bekendtskaber, og du vil også have folk at bruge det med. Det er også meget let at oprette en gruppe i dit lokale område og by, så du behøver ikke at bekymre dig om du får en hyggelig jul, du får nok bare nogle ny venner.

 

Med Single Relations som din ven og hjælper til julen, er her også nogle ideer, du kan planlægge sammen med andre eller dig selv, så snart juledagende står for døren!

 

FILM HYGGE!

Film hygge

Se genudsendelser af dit yndlingsprogram – eller find et nyt! Selvom du er indendørs, er der intet, der siger selvpleje mere end at forkæle dig med et Netflix-binge-watch af din yndlingsfilm eller fantastiske serier. Det kan være film, du ikke har set i et stykke tid nu, eller en film, du aldrig bliver træt af at se igen og igen. Du kan også vælge dem du har villet se i et stykke tid nu, men aldrig har fået set grundet din stramme tidsplan. For ekstra nydelse vil du måske vælge en gyserfilm – se, hvem af dine nyfundne venner der har det højeste skrig, eller dem der er dygtige til at skræmme andre. Uanset hvad det er, så giv dig selv fornøjelsen af at blive lokket til at se gode film og serier. Tag dine søde strømper på, bestil pizza, og hop i hygge tøjet mens du er igang.

 

KAROKE FEST

Karaoke

Da julen er en til til nydelse, kan du også arrangere karaokefester – hjemme eller ude på en café – Det er op til dig. Syng dine yndlingssange og syng dit hjerte ud. Start en musikfest, uanset om din sangstemme er skør og høj, så længe i har det sjovt. Måske kan i endda danse og få en drink. Gør det til et juleminde, du ofte bliver glad at tænke tilbage på.

 

DRESS UP

Dress udklædning

Lad ikke noget forhindre dig i at bære moderigtigt tøj, især i ferien. Måske burde du tage dine bedste kjoler, kostumer eller endda cosplay på, selvom du planlægger at have sammenkomster hjemme. Forkæl dig selv eller bliv helt kunstnerisk med dit outfit og make-up på. I andre tilfælde kan I også udfordre til at style hinanden med kun det tilgængelige tøj eller stof der er i din garderobe. Skørt eller ej, tag søde billeder af hvert øjeblik, og senere vil du sikkert grine af alle de insta-værdige fotos du tog, som du kan lægge i dit FEED på Single Relations.

 

SPIL SPIL

Julespil

Gør julen ekstra sjov ved at spille med de mennesker, du møder. Selv fra det mest almindelige spil Truth or Dare, du kan evt. krydrer det ved at tilføje konsekvenser. Oven i det ville du også lære mere om de andre personer at kende. Slå en We Meet invitation op til en gruppe på Single Relations “Vi spiller brætsspil i julen”. Du kan også foreslå julebanko, Mafia Game eller enhvert andet spil, du muligvis kunne tænke dig!

 

KREATIVE JULEKRANSE

Julekrans

Hvis du føler, at du er i humør til at blive kunstnerisk til jul, kan du lave kreative kranse til dine nye venner. Hermed kunne det give den samme stemning som den traditionelle udveksling af gaver. Dekorer din håndlavede julekrans med personlige detaljer, der viser antydninger af din personlighed, og giv dem til medlemmerne af din gruppe, så de kunne have noget hængende på deres hoveddøre i julen, og vigtigst af alt en følelse af at værne om og tænke på hinanden.

 

START ET VELGØRENHEDSPROJEKT

julehjælp

Giv tilbage til andre ved at starte et velgørenhedsprojekt med dine venner gennem simple handlinger af venlighed. Sæt et donations program omkring mad i julen, især til dem, der ikke har nok at klare sig med i juletiden. Intet føles mere tilfredsstillende end at se andre smile med taknemmelighed. Hold julestemningen i live ved at sprede glæde og håb og udvide din hjælp til dem, der er underpriviligerede, så meget du kan. Dette giver ikke kun et godt og mindeværdigt øjeblik at tænke tilbage på, det giver også en produktiv aktivitet, der også vil blive værdsat af dem, som du også har hjulpet.

 

De førnævnte er kun nogle af de aktiviteter, du kunne organisere i dine julesammenkomster; faktisk er der mange flere ting, du måske kan tænke på, som du kan føje til liste.

 

alene i julen

Men, hvis du nu af en eller anden grund ikke har lyst til at møde mennesker, måske på grund af social angst (hvilket i øvrigt er helt forståeligt), er der stadig mangesjove ting, du kan gøre for at gøre din jul til en glædelig en. Her er nogle af dem:

 

FORDYB DIG I EN BOG
læs en bog

Selv for dem, der måske ikke betragter sig selv som ivrige læsere, vil du opleve, at det at læse en bog viser sig at være en god form for eskapisme. Med forskellige genrer, plotlines og historier at vælge imellem ville du befinde dig nedsænket i en verden, der ikke er helt din egen, og leve i hovedet på karakterer, der er både ens og forskellige fra dig på samme tid.

Hvis ikke lige du har fysiske bøger liggende så du kan gøre dette, (grundet planlægning), så husk at der er e-bøger og uendelige spændende podcasts som kan være et godt alternativ. Download en læse app eller ligende og prøv en bedst sælgende bog eller lydbog, som du tror du kan lide.

Ved hjælp af appen lavet af Single Relations kan du anbefale bøger, du elsker til folk på tværs af Danmark også få anbefalde bøger til gengæld! Bagefter kan I give hinanden opdateringer eller tanker om bestemte kapitler og karakterer i de bøger du har læst. På den måde får du godt selskab, mens du stadigvæk føler dig godt tilpas i det eget personlige rum.
Læn dig tilbage og slip dig selv of din fantasi løs.

PLANLÆG ZOOM FESTER

Online fest

Med overflod og konstant innovation af apps som Zoom, kan du også finde det praktisk og sjovt at planlægge en Zoom -fest med dine venner eller familie der er langt væk online. Jam-med til en afspilningsliste, du har oprettet, måske endda I kan skåle og dele munter snak gennem skærmen. Uanset hvad det handler om, deles julen bedst med et godt selskab – også selvom det er online.

 

UDFORDRER VENNER TIL ET ONLINE SPIL

En måde at få ding jul til ikke at føle sig så ensom er ved at spille et onlinespil med dem. Der er udviklet masser af onlinespil gennem de seneste år (Mobile Legends, Animal Crossing, Call of Duty – for at nævne nogle få), og det kan også være en fantastisk måde at slappe af på og have det sjovt! Det at skabe forbindelse til hinanden via onlinespil kan gøre feriesæsonen endnu sjovere, selvom du er alene. Der findes også et hav af virtuelle spil hvor man kan gå rundet og have headset på som gør det til en mere realistisk oplevelse.


 




		
Du er ikke alene - Deltag i en lokal We Meet gruppe

Bliv en del af Single Relations fællesskabet og deltag i en We Meet gruppe i dit område, eller start en gruppe med din interesse.

Hos Single Relations mødes vi og: Spiser sammen, Svømmer, Rejser sammen, Går ture, Synger, Fisker, Spiller brædt spil, Vi laver mad sammen, Vi mødes i weekender, spiller musik, vi taber os sammen, vi løber og er aktive, maler, hygger og har lange snakke, griller, går på café, fester, går i biografen, har hyggelige natur oplevelser og meget mere.

single events near me

Single Relations – Udviklet af singler til singler

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ønsker du venner og kærlighed?

Hej, Vi er Single Relations. Vi er fast besluttet på at gøre singler og enlige glade. Vores eneste spørgsmål til dig er, har du lyst til at være med?

Om Single Relations

Single Relations er en social platform udviklet af singler til singler.

 

Vores mål er at gøre det nemt for folk som er alene, at finde aktiviteter og mødes med andre i samme situation. På denne måde kan du bruge Single Relations til at finde nye venner eller finde en kæreste.

 

Nogle gange er man spontant i stemning til en tur i byen eller man har lyst til at mødes med andre singler på samme alder der hvor man bor. Single Relations app-en gør dette muligt.

Ønsker du venner og kærlighed?

Hej, vi er Single Relations. Vi er fast besluttet på at gøre singler og enlige glade.

Vores eneste spørgsmål til dig er, har du lyst til at være med?