Vilkår og betingelser

Velkommen til Single Relations. 

Disse Vilkår og Betingelser er aftalt mellem epow CVR-nummer 30676157 (herefter “Single Relations“) og enhver privatperson, som er medlem eller abonnent (herefter også benævnt “du” eller “din“).

 

Single Relations opbygger teknologier og tjenester, som gør det muligt for folk at få kontakt til hinanden og opbygge fællesskaber. Når du bruger Single Relations er du underlagt disse Vilkår og Betingelser (Betingelser). Tak fordi du læser disse Betingelser – vi håber du bliver glad for at bruge Single Relations.

Overholdelse af disse Betingelser gælder dig, hvis du er en bruger af Single relations overalt i verden. Gennemgå venligst disse Vilkår og Betingelser for hvordan du må og ikke må bruge Single Relations. Du skal overholde disse Vilkår og Betingelser i din brug af Single Relations og brug kun Single Relations som tilladt af gældende love og regler, uanset hvor du måtte være, når du bruger Single Relations. Det er dit ansvar at, du lovligt må bruge Single Relations der hvor du befinder dig. Ved at bruge Single Relations acceptere du disse Vilkår og Betingelser. Hvis du ikke acceptere disse Vilkår og Betingelser må du ikke bruge Single Relations.

I tjenesterne kan funktionerne være gratis i en begrænset periode, som ophører hvorefter at der kræves betaling via abonnement for at fortsætte med at bruge funktionerne.

Hvis du gerne vil vide mere om de oplysninger vi indsamler fra dig, og hvordan vi bruger disse oplysninger, henviser vi til vores Privatlivspolitik.

 

 

1. Betingelser for profiler på Single Relations

 • Du skal være 18 år eller ældre for at oprette en profil på Single Relations og bruge vores services.
 • Når du opretter en profil, skal du som minimum udfylde alle de obligatoriske felter i oprettelses formularen.
 • Vi har brug for din e-mailadresse så du kan benytte “Glemt adgangskode funktion”. Du får tilsendt en mail til at bekræfte at det ikke er en falsk e-mail. Du har mulighed for at modtage nyhedsbreve og notifikationer om din profil.
 • Du er ansvarlig for at vedligeholde fortroligheden omkring alle login-detaljer, du bruger til at tilmelde dig Single Relations, og du bærer ansvaret for alle aktiviteter, der fortages med eller under disse detaljer.
 • Det er ulovlig at indtaste en andens e-mail adresse, eller andre oplysninger der ikke er dine egne.
 • Alle forsøg på at forfalske din profil kan blive politianmeldt med udlevering af oplysninger af informationer der kan gøre det muligt for politiet at finde frem til personen.
 • Det er ikke tilladt at forsøge at omgå eller udnytte vores service for at opnå på hinanden gentagne gratis prøve-perioder ved at åbne og lukke nye profiler med nye eller samme oplysninger omkring dig selv. Det vil afstedkomme opsigelse og afvisning for at gøre brug af Single Relations service og teknologier på et senere tidspunkt. Vurdere Single Relations at sådan aktivitet finder sted kan vi opsige din konto uden varsel (se også afsnit 2 opsigelse).
 • Enhver form for pædofilt indhold eller andet indhold af ulovlig karakter vil blive politianmeldt med oplysning om blandt andet IP adresse, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.
 • For at undgå at folk opretter falske profiler og give tryghed blandt vores brugerene skal du bruge samme navn, som du bruger i dit daglige liv.
 • Du må ikke bruge Single Relations hvis du er dømt for en seksualforbrydelse
 • Du må ikke bruge Single Relations hvis du er nægtet adgang til at bruge vores services og tjenester.
 • Du må ikke bruge Single Relations, hvis vi har slettet din konto på grund af overtrædelser af vores Vilkår og Betingelser.

Retningslinjer for Fællesskabet
 

2. Ændringer for vores service og opsigelse

Ændringer

 • Single Relations arbejder hele tiden på at forbedre servicen til dig og give dig mulighed for bedre of flere funktioner. Det betyder at vi kan tilføje nye funktioner og opdateringer fra tid til anden, og at vi kan fjerne funktioner. Hvis disse handlinger ikke væsentligt påvirker dine Vilkår og Betingelser, kan vi vælge ikke at varsel disse ændringer, inden vi fortager dem. Vi kan endda vælge at suspendere tjenesten helt; i dette tilfælde vil vi varsle ændringen på forhånd, medmindre formidlende omstændigheder, så som sikkerhedsforanstaltninger, forhinder os i at gøre dette.

Opsigelse

 • Du kan vælge at opsige din konto når som helst, uanset årsagen, ved at følge instruktionerne under “Indstillinger” i servicen. Du skal dog administrere de køb, du har foretaget i appen, gennem andre platforme på din mobile enhed (f.eks. iTunes, Google Play) for at undgå yderligere fakturering. Single Relations kan vælge at opsige din konto når som helst og uden varsel, hvis Single Relations har grund til at tro, at du har overtrådt vores Vilkår og Betingelser. Hvis en sådan opsigelse forekommer, vil du ikke være berettiget til at modtage nogen refunderinger for dine køb.

3. Fællesskabets Retningslinjer og dine forpligtelser

Vores mission er at gøre singler glade og bringe singler sammen om fælles aktiviter, for at nedbryde ensomhed og gøre det muligt at finde venner og en kæreste. Som kan være med til at give vores brugere et indholdsrigt socialt og mentalt godt liv.

Du skal til enhver tid i forbindelse med vores Vikår og Betingelser overholde fællesskabets retningsliner og leve op til dine forpligtelser.

Generelt

 • Single Relations tillader ikke at du anvender vores service til formål, der er ulovlige, eller som går imod vores Vilkår og Betingelser.
 • Single Relations tillader ikke at du bruger vores service til at skade eller lave konkurrerende virksomhed mod Single Relations.
 • Single Relations tillader ikke at du bruger vores service til at reklamere for andre produkter og services uden der er indgået aftale og herom og at Single Relations har givet tilladelse hertil. Reklame anses som værende henvisninger til websites / services / produkter, hvor du forsøger at gøre opmærksom for sådanne med tekster, billeder. lyd, video og links af alle typer og andet kommunikation der kan nå ud til Single Relations brugere.

Mobning, chikanerende samt kriminel adfærd

 • Single Relations tillader ikke:
  • At du skriver upassende/nedladende/grimme ting om andre brugere.
  • At du stalker, intimidere, udøver overgreb på, chikanere, mishandler eller bagvasker nogen person.
  • At du bedrager andre brugere og abonnenter

Deling af indhold

 
 • Del kun billeder og indhold, du selv har taget, og som du har ret til at dele.
 • Det indhold du deler på Single Relations platform, app og service må ikke indeholde tredjeparters immaterielle rettigheder (såsom ophavsretligt beskyttet materiale), medmindre du har tilladelse fra den pågældende part eller på anden vis lovligt har ret til det (inklusiv i form af eventuelle undtagelser eller begrænsinger af ophavsret eller beslægtede rettigheder, der er fastsat i EU-lovgivningen). Du er juridisk ansvarlig for det indhold, du indsender til Single Relations service, som du deler med andre eller offentligører så andre kan tilgå og se dit delte indhold

Beskeder og chat

 
 • Det er ikke tilladt at du spammer brugere med beskeder
 • Det er ikke tilladt at bede andre brugere om penge
 • Det er ok at sende en besked til en bruger man endnu ikke har en relation til, men du skal respektere at en bruger ikke ønsker at svare dig eller at en bruger har blokeret dig. 

Dataindsamling og andet

 
 • Det er på ingen måde tilladt at du laver eller forsøger at lave dataindsamling fra Single Relations via scraping, robotter, crawlers, automatiserede scripts, botnets eller via manuelle metoder.
 • Alle former for hacking og cyberkriminalitet vil blive anmeldt til politiet. Herunder at forsøge at inficere / ødelægge vores service med malware eller andre teknikker, ved eller skaffe sig adgang via andres profiler og angreb eller ligende.

Rapportering og indberetning

 
 • Du kan indberette opslag og We Meet grupper oprettet af vores brugere, som du mener er i strid med vores Vilkår og Betingelser, eller hvis du finder sådanne i strid med gældende lovgivning. Indberetninger vil blive gennemgået og evt. fjernet hvis vi finder det pågældende i strid med vores Vilkår og Betingelser eller lovgivningen.
 • Det er ikke tilladt at misbruge enhver rapporterings-, klage-, tvist- eller bestridelsesproces, herunder ved at indsende ubegrundede, unødige eller useriøse rapporteringer. Hvis det vurderes af Single Relations at rapportering og indberetninger af andre brugere og We Meet grupper finder sted som chikane eller ligende, er Single Relations berettiget til at slette din konto uden videre varsel og kompensation. 

4. Additional provisions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis

nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

Provide, personalize and improve our Products.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis
 • nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

Provide measurements, analytics, and other business services.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis
 • nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

5. Other terms and policies that may apply to you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis

nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

Provide, personalize and improve our Products.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis
 • nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

Provide measurements, analytics, and other business services.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis
 • nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat