Platformen for singler

Vi håber du er glad for at læse denne artikel.

Hvis du gerne vil mødes med andre singler og få nogle gode venner eller måske finde “Den eneste ene”, så har vi lavet en social platform til det formål. Velkommen til Single Relations

Single events nær mig

events for singler nær mig

Single events nær mig. Dating og relationer i den digitale tidsalder er blevet en mindre prioritet for mange. Dog er der selvfølgelig alligvel mange individer, som er i forhold og ægteskab, og som ynder at prale med det, ved at poste deres par billeder på de sociale medier for at få reaktioner, som kommentarere og likes. Det kan dog godt være med til at lægge et press på enlige, for at skulle i kontakt med andre mennesker.

 

Men hvem sagde, at det at være single er deprimerende, trist, ensomt og mangler potentiale for at være glad og lykkelig? I dag er det ikke ualmindeligt at finde enlige mennesker i solidaritet der deltager i forskellige sjove aktiviteter, alle med deres forskellige interesser og præference.

 

Single events dukker op med jævne mellemrum. Det er en chance for regelmæssige sjove møder med andre Singler, hvor der ikke er noget pres for at være sammen med nogen.

 

Hvilke er de bedste single events nær mig? Nedenfor er en guide til dine svar, og hvorfor Single Relations er det perfekte værktøj til at mødes med dine med-singler.

 

Hurtige måder at møde singler på i mit område

Tjek nogle afde bedste steder, du kan møde og interagere med singler omkring dig:

 

Mød singler på en kaffebar. En kaffebar har en stemning af en ny dag, nye mål og muligvis et nyt forhold. Uanset om du går ind i en kaffebar uden sådanne hensigter eller planlægger en single event i en kaffebar gennem platformen Single Relations, er du nød til at mødes og interagere med en eller flere singler. Det er det perfekte sted at starte en samtale med en fremmed.

 

Få dig en hobby. Det er en af de langvarige taktikker for at møde singler i dit område. I de fleste tilfælde, hvis du har noget tilfælles med den perfekte fremmed, kan der være en gensidig tiltrækning, som sætter oddsene til din fordel. Heldigvis kan appen Single Relations hjælpe dig med at deltage i eller planlægge en enkelt begivenhed med mennesker, der deler dine hobbyer og har lyst til at interagere.

 

Single Events I Min By

I dag er mødet og interaktionen med singler bekvemt blevet reduceret til en smartphone. En hurtig; single events nær mig Google -søgning, kan vise dig flere events for singler du kan deltage i. Men ikke nær så mange og så perfekt udvalgte til dig og hvad du kan lide, som Single Relations har formået stille til rådighed for dig.

 

Hvad er nogle af de single events, du kan finde i din by?

 

1. Deltag i en vinsmagnings event

vinsmagning for singler

Der har altid været en attraktiv stemning om at folk slynger vinglas og snuser i dem lidenskabeligt. Hvad er oddsene for, at næsten alle, der deltager i sådanne events, har brug for nogen at tale med?

Men hvis en hurtig Google -søgning ikke viser dig nogen vinsmagningsbegivenhed i nærheden af dig, er chancerne at disse begivenheder er eksklusive. Heldigvis kan du med Single Relations låse op for alle de eksklusive vinsmagnings events med smukke mennesker, der længes efter forbindelse med andre singler.

I mellemtiden kan du tage et vin kursus nær dig, hvor du kan møde lige så enlige dejlige mennesker at interagere med.

 

2. Deltag i velgørenhed

velgørenhed frivillig

Behovet for at hjælpe andre har altid været indgraveret i de flestes hjerter. Heldigvis er det også grundlaget for, at folk kan danne meningsfulde venskaber og relationer. Du kan på egen hånd starte eller organisere en velgørenheds event med et tema efter eget valg, eller tilmelde dig Single Relations, hvor du har adgang til andre burgere som laver den slags arrangementer.

 

3. Musikalske koncerter

koncert for singler

Uanset om du er fan af jazz, soul, pop eller hiphop, er der ingen tvivl om, at du deler de samme lidenskaber med andre mennesker. Koncerter samler mennesker fra forskellige byer og dele af Danmark. Der er selvfølgelig populære kunstnere, der kan fylde et stadion med levende musikelskere. Alternativt kan du opleve intime musikbegivenheder, hvor stemningen generelt er nede på jorden, og folk er afslappede og absorbere enhver lyd i atmosfæren. Cafe Støj i Århus er blvet kendt for deres spis, drik, live events hvor man kan nyde den intime stemning fra en kunster samtidig med at man nyder lidt tapas aller får sig lidt vin eller en øl.

 

Der er flere apps og platforme, der arrangere sådanne begivenheder, der henvender sig til forskellige målgrupper, men med Single Relations er der fokus på singlerne der ønsker at komme ud sammen.

 

4. Sportskonkurrencer

fodbold for singler

Det er dog fakta, at ikke alle er fan af sport, men sporskonkurrencer og begivenheder summer dog imidlertid af adrenalin og følelser. Folk har tendens til at knytte en masse sammen baseret på at have fælles interesser, så som at tilhøre den samme fodboldfansgruppe. Det kan også være du kunne tænke dig at deltage i et løb, som fx Royal run der forgår flere steder i landet som fx København, Aalborg, Sønderjylland, Odense og Bornholm. Det vil være nemt at lave en gruppe for jer der er til det, som et eksempel.

 

Aktive events for singler

bowling for singler

Som medlem af Single Relations kan du oprette single events fra dit hjem. Disse begivenheder kan enten være indendørs eller udendørs. Når man afholder et arrangement på mindre plads giver det samtidig bedre mulighed for, at man som person kommer til at interagere og forbinde med hinanden på et dybere niveau. I de fleste tilfælde har alle, der deltager i en single event, et fælles mål; at interagere.

minigolf for singler

Indenfor

Der er en række aktive events du kan begive dig ud i, som forgår indenfor. Nogle af de mest almindelige er følgende:

 

  • Væg klatring. Klatring er ikke beregnet til alle og alle aldersgrupper. Det er dog en sjov begivenhed at arrangere et single møde omkring, hvor I kan udfordre hinanden og nyde tiden med ligesindede. Er du i Århus kan I fx besøge Boulders Aarhus Nord eller i København er der fx bookanaut, hvor I får udfordret armene.
  • Indendørs minigolf begivenheder giver singler et sjovt og aktivt miljø, hvor alle kan være med. Det kan I nemt arrangere og det er også socialt da der ofte opstår snak og grin når man står og kommentere hinandens slag og de forskellige udfordinger. Det er også en afslappende stemning. I kan fx lave en præmie til den der vinder som skal deles mellem alle deltagerene i eventen.
  • Bowling og billiard. Bowling er normalt forbundet med vennegrupper, gruppe dates, dobbelt dates eller familiemedlemmer. Der er dog ingen grund til at lede efter deltagere, som du kan hygge dig med til en bowling event for singler, når du først har tilmeldt dig Single Relations.
  • Room Escape spil. Her handler det om kommunikation og en fantastisk spændingsoplevelse. Tænk på sådan en event som en mulighed for at støde på ligesindede, der matcher dit intelligensniveau. Målet er dog at have det sjovt og ikke bruge sin tid på at vurdere mennesker og udelukke potentielle kammerater eller venner. Ofte findes og skabes forbindelser hos de mest uventede mennesker. I kan lave et eller flere single hold hvor I selv deltager aktivt med at løse opgaver og udfordinger for til sidst at slippe ud af rummet.
  • Arranger en eksklusiv nytårsaften for singler, med en blanding af festlige aktiviteter, dans og socialt samvær, der giver mulighed for at møde nye mennesker og potentielt finde en særlig forbindelse.

 

 

 

Du er ikke alene - Deltag i en lokal We Meet gruppe

Bliv en del af Single Relations fællesskabet og deltag i en We Meet gruppe i dit område, eller start en gruppe med din interesse.

Hos Single Relations mødes vi og: Spiser sammen, Svømmer, Rejser sammen, Går ture, Synger, Fisker, Spiller brædt spil, Vi laver mad sammen, Vi mødes i weekender, spiller musik, vi taber os sammen, vi løber og er aktive, maler, hygger og har lange snakke, griller, går på café, fester, går i biografen, har hyggelige natur oplevelser og meget mere.

single events near me

Single Relations – Udviklet af singler til singler

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ønsker du venner og kærlighed?

Hej, Vi er Single Relations. Vi er fast besluttet på at gøre singler og enlige glade. Vores eneste spørgsmål til dig er, har du lyst til at være med?

Om Single Relations

Single Relations er en social platform udviklet af singler til singler.

 

Vores mål er at gøre det nemt for folk som er alene, at finde aktiviteter og mødes med andre i samme situation. På denne måde kan du bruge Single Relations til at finde nye venner eller finde en kæreste.

 

Nogle gange er man spontant i stemning til en tur i byen eller man har lyst til at mødes med andre singler på samme alder der hvor man bor. Single Relations app-en gør dette muligt.

Ønsker du venner og kærlighed?

Hej, vi er Single Relations. Vi er fast besluttet på at gøre singler og enlige glade.

Vores eneste spørgsmål til dig er, har du lyst til at være med?